Thursday, June 16, 2011

shopnastygal

hej venner ! jeg sad lige på shopnastygal og fandt så lige nogen ting som jeg var ret vild med ... så her får i lige nogen billeder af det. her kommer de !

disse solbriller. jeg er helt vild med dem, de er virkelig lige min stil. så når jeg får penge vil jeg straks bestille dem hjem, skøøøøøøønt.

denne her kjole. den kan jeg også rigtig godt lide, mønsteret og farverne passer godt til min stil men jeg er bare lidt i tvivl om den nu var for lang eller så mærkelig ud oppe i toppen, (altså krøllede agtigt) men hvis den var for lang kunne jeg dog altid ligge den op, men det vil fremtiden vise !

denne skjorte. jeg er helt vild med den her blå skjorte, den er  vintage og lige mig !  men jeg ville nok bare knappe den helt op, den er ikke mega dyr så den bliver jeg nok en stolt ejer af på et tidspunkt.

denne kjole. jeg synes denne her kjole så super sød ud, især med et par fine sko til, man kan også få den i sort og den er virkelig også sød, men jeg syntes bare at denne her skilte sig mere ud ? men jeg er meget i tvivl med farverne.


det var det ! jeg havde faktisk også fundet en super flot læder, indianer agtigt inspireret jakke derine som jeg også ville vise jeg, men af en eller anden grund virkede billedet ikke, så den må jeg vise jer en anden dag ! jeg håber at i kunne lide det. i dag var jeg med to af mine søde veninder på strøget og shoppe en smule, så jeg har et NEW IN klar til jer, til en af de næste dage... og så fik jeg jo desværre aldrig lavet den DIY som jeg faktisk havde lovet at lave, det er dårlig stil, jeg ved det godt. men jeg vil gøre det godt igen ved at lave en denne her gang. hvad det er, er en hemmelighed endnu men i får se ! jeg ved ikke præcis hvornår jeg udgiver indlægget men jeg gør det i hvertfald i en af de næste uger.


møs