Thursday, June 9, 2011

weekend ♥


imorgen er det weekend, imorgen er det weekend, og gud hvor bliver det bare skønt ! og så har vi oveni købet fri mandag ! imorgen "fredag" skal jeg efter skole ind i fælledparken til karneval, i har sikkert hørt om det ! og lørdag skal jeg også være sammen med en masse venner og veninder og søndag skal jeg på fortet og "holde fest" det bliver for feeedt ! jeg besluttede mig lige for at vise jer et par billeder fra min sidste weekend, som er taget lørdag på fortet og søndag i tivoli. lørdag på fortet var der en heeeeelt masse mennesker og så festede vi bare igennem. fredag var jeg bare med min mor og søster i tivoli og dr var vi hele dag og aften, det var også rigtig hyggeligt. her kommer de ! (og hvis i nu endelig skulle være i tvivl "altså det billede hvor jeg er på fortet", så er det mig længst ude til venstre som smiler/griner helt ufatteligt meget)

FORTET

TIVOLI


møs
hey hey heeey ! her er da nogen billeder fra tidligere i dag som jeg lovede, og som jeg sagde tidligere idag var jeg sammen med mine søde veninder. vi spiste pasta, så ugly betty og hyggede. her kommer de !



møs
hey labans ! Jeg sidder lige nu med mine søde veninder og spiser pasta og ser ugly betty. det er smadder skønt. jeg ligger lidt billedet ud senere fra det for ligenu er jeg på mobilen.
Vi ses crazy caaats !

Møs