Saturday, May 28, 2011

 jeg har været så heldig at arve denne her skønne ring fra min mormor, jeg er vild med den og også fordi at der netop ligger en historie iden? det er en grøn sten som du kan se og så er det andet sølv (slidt sølv)

 og så har jeg også lige puttet neglelak på ! jeg synes det ser åh så fint ud sammen.

og neglelakken som du kan se på mine negle er denne her, som du kan se på overstående billede, jeg fik den her for en times tid siden i fødselsdags gave af min kære lillesøster. det er en rigtig sommer farve, jeg synes den er skøn. hvad synes i om det?

møs

i need help

jeg er kommet ud for noget sindsygt irreterene, jeg kan hverken få mig et profilbillede eller indsætte nye billeder i mit sidepanel. den bliver ved med at sige: "Beklager, du har overskredet din kvote for overførsel af fotos. Du finder flere oplysninger på denne Du finder flere oplysninger på denne side i Hjælp til Blogger" men jeg kan ikke finde nogen hjælp når jeg trykker på linket? og jeg aner ikke hvordan jeg skal få det til og virke? nogen der har været ude for det samme? eller ved hvordan jeg skal få det til at virke igen uden at bruge en masse penge?:))


jeg håber jeg kan få noget hjælp.


møs

morgen gaver.

hej venner ! som sagt har jeg jo fødselsdag i dag, hurra for mig, 14 år !
 jeg ville lige vise jer de ting som jeg lige fik her til morgen. der var desværre et af billederne som ikke virkede under uploadingen. så jeg må bare fortælle jer om hvad det så var. her kommer det !  
denne her bog, som jeg havde ønsket mig. den hedder styleliker og den handler om forskellige mennesker der klæder sig på forskellige og specielle måder, den er meget inspirerende og den kan godt anbefales.                                                                                                                           
de her lækre hud produkter "cleansing milk og body milk" det er altid skønt !
bogen "FACEHUNTER" som de fleste nok kender, det var også et ønske og jeg er meget glad for den og til dem som ikke kender den: den handler meget om "street style" folk de finder på gaden og tager billeder af hvordan de klæder sig, også meget inspirerende.
og så en masse lækre penge ! uf, hvor jeg dog elsker det !

så fik jeg også en super skøn hud creme fra Clarins men det var desværre det billede som ikke virkede.

men så fik jeg også en anden gave, som ikke var mulig at tage billeder af. en rejse til london ! er det ikke skønt? jeg er mega glad for mine gaver. hvad synes i? er det ikke guf?

møs