Monday, May 30, 2011

good morning pictures.

her kommer jeg lige med lidt skønne "god morgen" billeder. og til jer som ikke har set det må i meget gerne lige gå en tak længere ned og se på mit indlæg der hedder "blog?" det er et meget vigtigt indlæg. det drejer sig nemlig om hvad jeg gør med min blog, så tjek det lige ud ! :)) her kommer de ! 










møs

blog?

hej venner, jeg har desværre overvejet stærkt at slette min blog på det seneste. jeg ville advare jer før jeg gjorde det fordi at jeg bl.a. selv hader når du går ind på en blog og så der pludselig bare står "bloggen er blevet fjernet". grunden til at jeg har tænkt på det er bl.a. fordi at jeg ikke rigtig har tid til det her fortiden og så har jeg heller ikke rigtig lyst til at blogge forgæves, når jeg siger "forgæves" mener jeg at jeg har desværre ikke fået særlig mange læsere og det vil jo sige at jeg så ikke har så mange at blogge for/til.
selvfølgelig ved jeg at det kræver tid at få flere læsere men jeg har nu haft min blog i rimelig langtid.. (misforstå mig endelig ikke, dette er ikke en klage). men det ville virkelig glæde mig hvis i smed en kommentar og gav mig lidt hjælp, omkring hvad i synes eller bare hvad i nu har lyst til, mange tak.

møs

surprise !

hey laban's ! i lørdags havde jeg jo som sagt fødselsdag, men så søndag havde nogen af mine søde venner og veninder arrangeret et surprise party for mig (som jeg ikke anede noget om) ! så jeg låste mig bare ind i min lejlighed, og da jeg kommer ind ser jeg bare at der står en masse kage og drinks? men så sprang de alle sammen pludselig frem og råbte "surprise!" og jeg fik det største chock ! vi havde det rigtig hyggeligt dagen lang og tog senere hen på "sort oliven" og spiste pizza. her kommer lige nogen få billeder, jeg håber de er okay, selvom jeg desværre ikke kunne finde billeder af alle dem der var der. :))





møs